Hoppa till innehåll
wordpress

varför välja wordpress?

Enkelt att använda

WordPress uppfyller många utav de krav som idag ställs på en modern webbplats. Med sin flexibla kod, oändligt med plug-ins och många färdigbyggda lösningar kan din webbplats anpassas för dina unika behov. Stora företags webbplatser som tex. BBC America, Sony, MTV News och The Walt Disney Company är byggda i WordPress.

fördelar med wordpress

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce.

WooCommerce är ett tillägg tillsom gör det möjligt att sälja produkter eller tjänster på webben, sk. e-handel. Med WooCommerce kan vi på hemsida247.se hjälpa både stora och små företag att starta upp sin e-handelsbutik. Det största och mest välutvecklade projektet för e-handel med WordPress är WooCommerce och är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för tex. språk och valutor. WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns en mångfald av tillägg till WooCommerce som bland annat hanterar mer avancerad e-handel som till exempel, rabattkoder, stafflade priser, lager&logistik, betalningstjänster, kundunika priser, valutor och mycket mer.

Intranät

Ett intranät är en digital plattform som används för att effektivisera ett företag eller organisation. WordPress kan användas som intranät med rätt arkitektur och integration. Hos oss på hemsida247.se bygger vi också lösningar för tex. ”Mina sidor” där vi kopplar WordPress mot  andra system som hanterar grunddata.

Språk­stöd

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk. Många av våra kunder har sin verksamhet både i Sverige och övriga delar av världen, därav har vi stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress. WP har inbyggt stöd för att förenkla och underlätta översättningsprocessen.

multisite - flera webplatser

WordPress stödjer multisite, det innebär att flera stycken lika eller helt olika webbplatser kan dela på samma WordPress installation. Databasen är den samma med unika tabeller för att särskilja innehållet med olika webbplatser i multilösningen. En multisite används med fördel när det finns ett behov av att ha flera webbplatser där viss funktionalitet och visst innehåll är gemensamt. Andra fördelar kan vara att det är en och samma administratör som skall hantera flera webbplatser. En multisite ger en lägre underhållskostnad mot att ha flera WordPressinstallationer som skall skötas om

Utveckling

När vi på hemsida247.se utvecklar nya WordPress webbplatser utgår vi från vårt eget bastema som vi under flera år jobbat på och som ligger i tekniskt framkant.  Förbättringar sker ständigt i takt med att WordPress och tekniken runt omkring utvecklas.

Vi använder oss av beprövade standard-plugins och håller oss till de riktlinjer som finns för WordPress som är en förutsättning för leverera en stabil lösning.

För att skapa oanade möjligheter utvecklar med något som heter ”Flexibelt innehåll” detta innebär att det inte är sidmallar som hanterar de olika sidorna utan det är olika komponenter. Komponenter som i ett intuitivt drag’n’drop interface gör att administratörer själva kan skapa nya typer av sidor på webbplatsen.

Syftet är att en administratör inte skall vara låst till de sidmallar som finns utan skall kunna vara kreativ och skapa nya sidor med olika komponenter, vare sig det är en landningssida eller en annan typ av sida.

en metod att följa

översikt arbetsflöde

Vår ambition är att göra saker i rätt ordning. Kommunikation med kunden är oerhört viktigt från start. Vi frågar hellre en gång extra om vi uppfattat informationen rätt eller fel.

DESIGN
UTVECKLING
KONSULTING
behöver ni hjälp med ert projekt?

låt oss starta ett samarbete