Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Vem blir Årets Företagare i Gävle?

Vem blir Årets Företagare i Gävle?

Läs mer om de tre nominerade företagen Tinybuddy, ICA Supermarket Strömsbro och Eva & Carinas Kök nedan och rösta fram just din favorit i formuläret till höger (längst ned vid mobilversion)

De nominerade till Årets Företagare Gävle 2022 är:

Tinybuddy – Louise & Tim Jansson

Louise Jansson pluggade till barnskötare när hon kläckte affärsidén om att öppna en lite annorlunda webbutik med djurtillbehör med unikt sortiment av hund – och katt tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Idag är Tinybuddy är e-handelsraketen från Norrsundet som varje år mer än fördubblat sin försäljning och levererar sina produkter över hela Europa.

Från affärsidén hemma i köket i Norrsundet har nu Tinybuddy flyttat in i 1600 kvadrater stora lokaler i Ersbo i Gävle och blivit den näst största djurbutiken i Sverige och målet är att fortsätta att växa.

 Louise & Tim Jansson .jpg

 

ICA Supermarket Strömsbro – Anders & Gisela Olsson

Anders & Gisela Olsson är ICA handlarna som har skapat en naturlig samlingsplats där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar på Gröna Kullen intill Gävle Golfbana.

ICA Supermarket Strömsbro engagerar sig och stöttar idrottslag och föreningar och har bla ett eget motionslopp för barn – Strömsbroloppet.

Varje dag fylls butiken på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och mycket är lokalproducerat för att stötta en levande bygd.

Under våren 2022 bygger Supermarket Strömsbro ett nytt modernt varmkök och utökar manuella Deli och färskvaruavdelningen för att fortsätta sträva att vara Gävles modernaste matvarubutik.

 Gisela & Anders Olsson.jpg

Eva & Carinas Kök – Eva Lindberg & Carina Jansson

Eva & Carina varit kollegor sedan 1995. Under många år drev Eva & Carina Café Mamsell ett café med anor ifrån sekelskiftet i en hemtrevlig miljö med hembakat och hemlagat. 

Samma känsla vill Eva & Carina förmedla i sin cateringverksamhet som dom nu driver sedan många år tillbaka. 

Mat betyder både kärlek och omtanke för Eva & Carinas Kök och därför ser det till att alltid använda bra och fräscha råvaror, bla MSC märkt fisk som är standard för ett hållbart fiske.

Etiketter: