Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Var med och påverka det lokala företagsklimatet!

Var med och påverka det lokala företagsklimatet!

Tycker du att det verkar vara roligt och spännande att arbeta i Företagarnas styrelse? Eller vill du nominera någon du känner? Att vara aktiv i Företagarna är dels ett sätt att påverka ditt företags förutsättningar, dels  är det utvecklande för dig som person.

Du lär dig mycket om samhällsfrågor, opinionsfrågor, organisationer, kommunikation, samarbete och ledarskap. Du får möjlighet att knyta kontakter med andra aktiva företagare i hela landet.

Arbetet i styrelsen består av kontakt med medlemmar, kommunen, organisationer och även nätverksträffar och Årets företagare. Styrelsen initierar träffar/utbildningar/föreläsningar utifrån medlemmarnas olika intressen. Vi inspirerar även unga till företagande genom att hålla i årets Bollnäs Bästa UF i kommunen. 

Ansvarsområden fördelas i god kamratlig anda. Dessutom har du möjlighet att genomgå en förtroendemannautbildning för nya förtroendevalda.

Vi söker nu intresserade medlemmar till styrelsen för Företagarna i Bollnäs!

Fyll förmuläret om du själv är intresserad eller om du vill nominera någon annan som ledamot i styrelsen. Det går även bra att kontakta valberedningen direkt:

Markus Wengelin, sammankallande i valberedningen
Mobil: 070-523 77 72, email: markus@bollnascowork.se  

Ylva Olofsson
Mobil: 070-624 21 60 email: ylva@sorbogard.com

Etiketter: