Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Trion tog steget till företagandet

Trion tog steget till företagandet

Stepler är hälsoappen som belönar den som är aktiv. För varje steg som användare tar samlar denne poäng, poäng som kan bytas mot produkter, tjänster och upplevelser hos företagets partners. Vi har pratat med trion bakom succé-appen.

Från vänster: Niklas Frisk, Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist, grundare av Stepler. Foto: Stepler

Bakom Årets Företagartrio Värmland hittar vi Niklas Frisk som grundade företaget Stepler AB tillsammans med sina affärspartners Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist. Själva iden springer ur att stillasittande och inaktivitet kommit till att bli ett stort, globalt hälsoproblem.

– Stort grattis till utmärkelsen Årets Företagare Värmland! Vad var det som fick er att bli företagare?  

– Tack, vi är jätteglada och hedrade över att ha fått detta pris. Det är ett kvitto på att det vi gör är bra!

-Anledningen till att välja företagande var nog att möjligheterna som entreprenör är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna för din egen framgång. Vi drivs av att få vara innovativa och samtidigt ha möjlighet att förändra världen till det bättre.

Alla ska med

– Hos Stepler vill man ha med hela företaget på resan, och som anställd ska man känna sig inkluderad och att man är med och bidrar.

-Vi försöker hela tiden på ett kontrollerat sätt flytta gränserna för vad som är möjligt, och vi har lyckats attrahera fantastiska individer med stort självförtroende för att lyckas.

-Vi jobbar mycket med att få med hela teamet på samma spår och att upprätthålla en stark tro på att det vi gör förändrar liv och skapar positiva effekter för samhället i stort. 

Kompetensförsörjningen är för Stepler liksom många andra Tech bolag den största utmaningen.

-Talang växer inte på träd, och de stora företagen har en helt annan krigskassa att locka med än oss som litet startup. Hos oss får man vara med hela vägen, det är också en styrka!

Allt fler går med Stepler

Företaget har idag en miljon användare bara i Sverige men siktet är inställt på en expansiv tillväxt av användare. 

-Målet är att ha förändrat utsikterna till det bättre för minst hundra miljoner människor!

-Kan ni dela med er av tre råd till den som vill vinna Årets Företagare i framtiden?

-Ja absolut! Våga tro på dig själv och din idé. Inse tidigt att utveckling och trygghet aldrig kan verka parallellt. Du kommer att behöva lära dig att älska och njuta av ovissheten att saker kan svänga fort. Inventera dig själv och kartlägg dina styrkor samt dina begränsningar. Be om hjälp där du fumlar runt i blindo och fokusera på det du är bäst i världen på!

-Stort tack för goda råd och lycka till på Sverigefinalen av Årets Företagare Sverige den 14:e oktober!

Etiketter: