Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Trevlig frukostträff tillsammans med IKEA

Trevlig frukostträff tillsammans med IKEA

Den 20 september träffades företagare på IKEA Kållereds varuhus för frukost och inspiration inför kommande höst på jobbet. Det bjöds på rejäl frukost, mycket nätverkande med nya kontakter och inspirerande föreläsningar av Marlena Bergqvist som pratade om stresshantering och den psykosociala arbetsmiljön på jobbet.

Skala upp, skala ner eller skala om? Funderingarna var många och deltagarna fick verkligen svar på många av sina frågor från företagsinredarna på IKEA.

Det bjöds på inspiration i stora mått med spännande nyheter och smarta lösningar för företagare och deras arbetsplatser. Det nya varuhuset som står bredvid presenterades kort och kommer bli det mest hållbara varuhuset i Sverige. Det är ett energipositivt varuhus och blir det första IKEA-varuhuset i Sverige med solpaneler. 

I samband med denna frukostträff fick deltagarna höra om det fina samarbete IKEA har med Företagarna och dom möjligheter som finns (IKEA för Företag). Det presenterades också en tävling där man kan vinna en makeover av sin arbetsplats till ett värde på upp till 100 000 kr av IKEA.

Avslutningsvis var Marlena Bergqvist dipl. coach och samtalsterapeut på plats och berättade om stresshantering och den psykosociala arbetsmiljön på jobbet. Det gjordes också en avkopplande meditationsövning som många uppskattade och där alla fick reflektera över sin situation och öka sin självmedvetenhet.

Stort tack till alla deltagare som var med oss denna morgon!