Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Tips: Fem smidiga fotoskrivare – alla under tusenlappen

Tips: Fem smidiga fotoskrivare – alla under tusenlappen

Med en schysst fotoskrivare i hemmet kan du printa ut dina bilder på en gång. Varför inte skicka med gästerna från julbordet ett minne när de går hem? En utskriven bild är både trevligare och mer personligt än att mejla en bild i efterhand. Eller varför inte skriva ut dina egna julkort. Det är bara din fantasi (och tillgången på fotopapper) som sätter gränserna.


Selfie med Selphy

Canon Selphy

Canon Selphy tar inte upp mycket plats fysiskt, men fyller ditt minne med glansiga bilder. Du får snudd på professionell kvalitet på bilderna. Formatet den skriver ut i är 10 x 15 centimeter. Du kan koppla in en kamera eller dator till den för att skriva ut. Den tar dessutom minneskort, om du inte skulle hitta sladden till din kamera.

Kostar 989 kronor hos Amazon Sverige


Kompakt för alla

Canon Pixma TS705

Här har du en kompakt skrivare som passar lika bra för hemmet som det mindre hemmakontoret. Canon Pixma TS705 har en lcd-skärm låter dig övervaka bläcknivåerna. Kan kopplas upp till ditt wifi-nätverk, så slipper du hålla på att mixtra med sladdar varje gång du vill skriva ut en bild.

Kostar från 799 kronor på Prisjakt

Behöver du fotopapper – här är tips om billiga paket


Arbetsstyrkan

Epson

Epson Workforce WF-2010W är en liten och robust skrivare. Den har snabbtorkande bläck samt att du kan använda xl-bläckpatroner. Utöver detta är den trådlös och enkel att installera. Vad mer kan du begära?

Kostar från 699 kronor på Prisjakt


HP-avundsjuka

HP Envy

Om det inte räcker med att skriva ut bilder och dokument, då är Envy Photo 6320 för dig. Den har även inbyggd skanner, så du kan läsa in gamla bilder och sedan skriva ut dem på fint fotopapper. Eller vanligt papper. HP Envy grejar bägge sorterna. Med detta sagt rekommenderar vi ändå glansigt fotopapper för bilder.

Kostar 990 kronor hos Amazon


Stuns i steget med Step

Kodak Step

Kodak Step är en trådlös mobil fotoskrivare som är kompatibel med såväl IOS som Android-telefoner. Knäpp en selfie, när hunden gör en ”derp” eller på ett vackert landskap. Para telefonen med skrivaren och bilden är på väg. Köper du skrivaren får du också med en app som du kan redigera bilder med i telefonen.

Kostar 800 kronor hos Amazon Sverige