Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Tips: 5 appar som samlar extrapriser från matbutikerna

Tips: 5 appar som samlar extrapriser från matbutikerna

Är du trött på att få en massa reklam i brevlådan? Sätt upp en ”Ingen reklam-skylt” och läs reklambladen på nätet i stället! Här är apparna som samlar direktreklamen på ett ställe.

Reklamblad

App från Draknästet

Du som sett SVT:s program Draknästet kommer kanske ihåg Foodrunners. Det är en app där du kan skapa en lista över matvaror du vill köpa. När du har gjort det får du se var din matkassa blir billigast. Enligt Foodrunners sparar en familj i snitt 20 procent på att använda appen.


Reklamblad

Hitta rätt butik

Tiendeo har verksamhet i 44 länder. I deras mobilapp hittar du kataloger och broschyrer från de flesta svenska butikskedjor – bland annat matbutikernas reklamblad. I appen kan du även snabbt se vilka butiker som finns i din närhet och vad de erbjuder.


Ereklamblad

Elektroniska reklamblad

Ereklamblad är precis vad namnet skvallrar om: Det är en app och en sajt som låter dig bläddra igenom igenom de fysiska reklambladen i elektronisk form. Tjänsten har sitt ursprung i Danmark, men finns även i Sverige och många andra länder.


Reklamblad

Bonial har nytt namn

Hittar du inte det du söker via Ereklamblad eller Tiendeo kanske Ofertia kan hjälpa dig. Den här tjänsten, som tidigare hette Bonial, samlar också reklamblad från butikerna i ett enkelt gränssnitt.


Sök enskilda varor

En klassiker när det gäller prisjämförelser är Matpriskollen. Via appen eller webbsidan kan du söka efter den produkt du ska köpa och se vilka butiker som säljer den billigast. Du kan även klicka på en butik för att se vad de har för erbjudanden. Matpriskollen har även ett samarbete med Arla som gör att du även får recept på den mat du köper till extrapris.