Hoppa till innehåll
Hem » Blog » STOCKHOLM-MÄLARDALEN Regionsamordnare

STOCKHOLM-MÄLARDALEN Regionsamordnare

Företagarnas regionkontor Stockholm-Mälardalen söker en ny regionsamordnare, är det du?

Vi på regionkontoret Företagarna Stockholms län och Mälardalen (Södermanland, Västmanland, Uppsala län) är sju personer som arbetar tätt ihop för att stötta och lyfta våra 40 lokalföreningar, medlemmar och förtroendevalda. Här får du möjlighet att arbeta i en organisation med en öppen arbetsplatskultur, där vi brinner för samhällsnyttan, har högt till tak och väldigt roligt på jobbet.

Nu söker vi dig, en serviceminded regionsamordnare med intresse för entreprenörskap, kommunikation och näringsliv som tycker om att ha lika roligt på jobbet som vi.

Om tjänsten

 • Regionkontorets uppdrag är att arbeta nära våra förtroendevalda företagare i våra 40 lokalföreningar i våra regioner.
 • Vi fungerar som ett servicekontor och hjälper våra föreningar med allt från att genomföra event, utskick av medlemsbrev, nyhetsbrev, årsmöten, uppdateringar på vår webbsida samt i våra sociala kanaler och mycket mer.
 • Vi arbetar tillsammans med våra förtroendevalda och stöttar dem med deras event och vi genomför även olika typer av möten, event och utbildningar för våra medlemmar.

Vi förväntar oss att du

 • Är glad, positiv och flexibel.
 • Är prestigelös och stresstålig och är van att strukturera upp flera parallella arbetsuppgifter samt både mindre och större projekt.
 • Är en god kommunikatör och administratör med förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
 • Hjälper till med den dagliga servicen till våra lokalföreningar och närvarar vid lokala samt regionala event.
 • Är entusiasmerande och har en bra förmåga att skapa goda relationer. Du tycker om att arbeta i team och är van att stötta kollegor.
 • Får saker gjorda, är självgående, drivande med hög service- och ansvarskänsla.
 • Du har grundläggande kunskap om sociala medier samt viljan och intresse av att lära dig mer och utveckla dina kunskaper i det arbetet.
 • Har ett intresse för entreprenörskap och samhällsfrågor.
 • Du har goda kunskaper från att arbeta med programmen i Office-paketet. Det är en fördel om du dessutom behärskar EPI-server och Adobe-paketet.

Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på regionkontoret med placering på vårt rikskontor i Stockholm men med hela Stockholm och Mälardalen som arbetsområde. Arbetet sker i ett nära samarbete med kollegorna i hela riksorganisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholm – Mälardalen thomas.bystrom@foretagarna eller 070–6471760.

Ansök omgående då urval görs löpande. Skicka din ansökan till medarbetare@foretagarna.se
Sista ansökningsdag 2022-03-31.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation. Vi representerar ca 60 000 företagare i många olika branscher. Företagarnas uppgift är att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige. Företagarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Vi finns över hela landet med 13 regionkontor och 250 lokalföreningar som utgör ett unikt nätverk.