Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Steplertrio kammar hem Årets Företagare i Värmland 2022

Steplertrio kammar hem Årets Företagare i Värmland 2022

Nu har Årets företagare i Värmland korats. Det blev Niklas Frisk, Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist som är hjärnorna bakom hälsoappen Stepler.

Niklas Frisk, Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist är Årets Företagare 2021 i Värmland. Vann gjorde de med sitt företag Stepler AB som är en av av Sveriges snabbast växande appar. Konceptet bakom Stepler är enkelt – gå och få! Desto mer användaren går desto mer poäng får användaren. Poängen kan sedan växlas in i appen i utbyte mot rabatter och produkter. 

Utmärkelsen delades ut av Företagarnas regionchef Eva Cooper tillsammans med landshövdingen Georg Andrén inne på Residenset i Karlstad. 

– Vi är jätteglada och hedrade över att ha fått detta pris. Det är ett kvitto på att det vi gör är bra, säger Daniel Malmqvuist. 

Vinnarmotivering: 

Dessa värmländska företagare präglas av nyfikenhet och generositet, och imponerar med sina nyskapande idéer. Lägg till mod och tajming och succén är ett faktum för dessa förebilder. Starka märken och kapital hänger med på framgångspromenaden som sträcker sig utanför Sveriges gränser. Nya killarna i kvarteret får oss att gå steg för steg till en bättre hälsa, och belöningen låter inte vänta på sig. Nu går man från att vara Årets unga företagare i Värmland 2021 till att få priset Årets företagare i Värmland 2022.

Under 2021 nådde Karlstadsbolaget milstolpen 10 miljoner i omsättning och nu satsar de på att expandera, det gör de bland annat genom att ha anlitat Albin Grkovic som etablerat mobiltjänsten Bolt. 2021 tilldelades Niklas Frisk och Daniel Malmqvist priset Årets Unga Företagare i Värmland


Från vänster: Niklas Frisk, Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist, grundare av Stepler. Foto: Stepler.

I och med vinsten har Niklas, Semir och Daniel kvalificerat sig till att tävla om titeln Årets Företagare i Sverige. Så den 15 oktober beger sig trion till Stockholm för en chans till vinst även nationellt.