Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Spelföretag kammade hem tunga priset på Företagarfesten i Hedemora

Spelföretag kammade hem tunga priset på Företagarfesten i Hedemora

Isak och Natalia Martinsson på Killmonday Games korades under lördagen till Årets Företagare i Hedemora 2021.

Isak och Natalia Martinsson på Killmonday Games har utsetts till Årets Företagare. Foto: Faksimil, Privat.

Det var under lördagens Företagarfest som närmare 12 personer plockade hem priser. Två av dem var den gifta företagsduon Isak och Natalia Martinsson som tillsammans äger och driver gamingföretaget Killmonday Games. 

– Det var oväntat men kul. Det känns som en bekräftelse från Hedemora om att vi gör rätt och att det kommer gå bra, säger Natalia i en intervju med DT.se. 

Flyttade från Stockholm till Hedemora

Paret startade tillsammans spelföretaget 2012 i Upplands Väsby. Bakom sig har de flera års erfarenhet inom bland annat animation och film. 2016 flyttade de till Hedemora för att fortsätta utveckla Killmonday Games som vuxit fort. 2018 hade företaget fyra anställda och omsatte 2,2 miljoner kronor. 2020 var omsättningen 9,6 miljoner kronor och nu är man uppe i 14 anställda, uppger tidningen.

– Vi är så glada och tacksamma! Ett extra stort tack till Hedemorahandlingskraft och Företagarna Hedemora, skriver paret på sin officiella Facebook. 

Andra gången de tar emot pris på Företagarfesten

Det är inte första gången paret tar emot ett pris under Företagsfesten i Hedemora. För tre år sedan utsgås de nämnligen till vinnare av priset Årets Nyföretagare. På festen korades även Årets Unga Företagare i Hedemora 2021. Det blev den 26-årige rörmokaren Anton Andersson på Hollstenius VVS som fick ta emot den prestigefulla titeln. 

Pristagare från kvällens gala. Foto: Företagarna Hedemora.