Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Skratt, allvar och många nya möten på ”Kungsbacka minglar och ler”

Skratt, allvar och många nya möten på ”Kungsbacka minglar och ler”

Äntligen blev det dags för torsdagen då alla nätverkssugna företagare kunde träffas på mysiga Rum35 för att mingla, le och få inspiration till sitt företagande.

Över 60 mingelsugna företagare samlades när Företagarna Kungsbacka bjöd in till mysiga Rum35 för att mingla och lyssna på föreläsare. Hela lokalen bubblade av energi och Kristoffer Bergendahl beskriver kvällen som ”fantastiskt bra”. Kristoffer sitter i Företagarna Kungsbackas styrelse och är upphovsmannen bakom Kungsbackas minglar och ler.

Gästerna inledde kvällen med bubbel och snittar. Snittarna serverades av elever från Elof Lindälvs Gymnasium, ett fint samarbete som Företagarna Kungsbacka har med gymnasiet: ” Det är viktigt att vi som företagarförening har ett samarbete med skolorna och Ung Företagsamhet. Här finns framtidens företagare”, berättar Kristoffer.

Energi, nätverkande och mycket ny kunskap

Kvällens konferencier Anneli Egestam, grundaren av Göteborgsminglet, bjöd på mingelskola. Ekonomen och egenföretagaren Moa Norström gav oss tips hur vi kan hantera ekonomiska risker som företagare, så att vi kan slippa ligga vakna på nätterna och istället uppleva kontroll över företagets finanser. Gunnar Söderberg bjöd på tips kring arbetsglädje och vinsterna med att vara ”seriöst oseriös”. Att ha kul på jobbet ger effekt. Kristoffer Bergendahl berättade öppenhjärtigt, gripande och med en stor portion humor om psykisk (o)hälsa och sin utbrändhet.

På gång i Företagarna Kungsbacka

Första torsdagen i varje månad är det AW på Tullen 8:2.

En företagsträff planeras inom kort på BMW och till våren kan alla se fram emot den årliga biokvällen på Facklan.

”Minglar och ler” kommer ni definitivt återse, redan till våren eller hösten nästa år.