Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Skön höstdag på Bro-Hof Slott Golf club!

Skön höstdag på Bro-Hof Slott Golf club!

Företagarna i Stockholms län och vår förmånspartner BMW bjöd in till höstgolf på en av Sveriges finaste och mest utmanade golfbanor, Stadium Course på Bro-Hof.

Se fler härliga bilder från dagen genom att trycka på prickarna längst ner i bild!

Det var sextio företagare som kom till start och det var 2-manna (bäst boll) som stod på programmet, allt för att visa att samarbete kan löna sig!

Dagen började i grått ovan slottet men solen hittade fram och kunde värma under rundan. Något annat som livade upp rundan var mötet med BMW-ambassadören och golfprofilen Joakim Haeggman på hål 4. Där man fick en extra utmaning förutom närmast pinnen – Beat the Pro, eller som Haeggman själv säger ” Välkommen till J. Haeggman Dänghålet” Här skulle man träffa green och vara närmare än Haeggman för att få ett extra pris.

Efter en härlig runda var det dags för lunch och prisutdelning i Spegelsalen på slottet.  

Philip Ericson, chef för företagsförsäljning på BMW Sverige inledde med att berätta om BMW:s arbete med elektrifieringen och omställningen till en fossilfri bilflotta. Sen var det dags för dagens höjdpunkt – prisutdelning! Företagarnas Alexander Holles och Philip Ericson, BMW presenterade vinnarna som i turordning fick komma fram och välja från prisbordet som innehöll många fina vinster.

Vad sägs om:

  • En veckas fri elbil
  • Middag med Johanna och Günther på Paul Taylor Lanthandel, Paul Svensson och Tareq Taylors nya samarbete i miljövänlig matlagning. Middagen gästas av Företagarnas VD, Günther Mårder och BMW Sveriges VD, Johanna Kriisa.
  • Presentkort på Paul Taylors Lanthandel,
  • Presentkort på Greenfee på Bro-Hof

Dagens vinnare:

1) John Ekström & Staffan Eriksson på dagens bästa score på  -8                         

2) Marie-Louise Falk & Helen Claesson  -5

vinnare bro hof.jpg       tjejerna.jpg

Ett stort grattis till alla vinnare och ett varmt tack till alla deltagare, BMW Sverige och Bro-Hof Slott Golf Club.

Etiketter: