Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Sista deltävlingen för plats till Volvo Mixed Golf Challenge avgjord på Öijared GK

Sista deltävlingen för plats till Volvo Mixed Golf Challenge avgjord på Öijared GK

I veckan som gick avgjordes den sista av deltävlingarna i Volvo Mixed Golf Challenge för Företagarnas medlemmar på Öijareds GK i strålande väder och på fina banor.

Från vänster: Niclas Willén, Volvo Cars, Rasmus Helgesson, dagens vinnare och Lukas Petersson, Företagarna. Se fler bilder från tävling på Öjared GK

Totalt var det 37 pigga spelare som deltog och alla samlades tidigt på Öijareds GK för att få spela, nätverka och självklart tävla om det fina priset, en finalplats i Volvos golftävling, Volvo Mixed Golf Challenge på Vallda Golf & Country club den 9-10 september. Förutom finalspelet toppas dagen med ett besök på Volvos fabrik i Torslanda, hotellövernattning och middag!

Volvo Cars Niclas Willén, Klubbchefen Lars Brydolf och Företagarna Lukas Petersson hälsade alla välkomna och berättade om vårt fina samarbetsavtal som genererat många nya medlemmar och försäljning av nya fina Volvobilar. Därefter innan start gick klubbchefen Lars Brydolf igenom resorten och den gamla banan där tävlingen hölls. Arrangörerna fanns på plats hela dagen, Volvo visade upp sina bilar och såg till att deltagarna höll energin uppe rundan igenom.

I årets upplaga var det förutom finalplats även möjligt till andra priser där exempelvis längsta drive och komma närmast hål 3 innebar priser från Volvo och Företagarna. När sista hålet var spelat så avrundades dagen med en god lunch och självklart en prisutdelning.

 

”- Öijareds GK levererar, det är fantastiskt fina banor. En annan vinst är att få nätverka med likasinnade och diskutera utmaningar och lösningar i våra olika verksamheter säger Joel Nilsson, Orusttrappan”

Vinnare av tävlingen blev Rasmus Helgesson och nedan ser ni topp 10!

Årets vinnare av deltävlingen till Volvo Mixed Golf Challenge blev Rasmus Helgesson på Transit Sweden. Stort grattis!

Vi önskar Rasmus Lycka till i finalen och håller tummarna för ännu en vinst!

Grattis till alla topplaceringar! Vi vill tacka alla medlemmar på plats, Volvo Cars och Öijareds GK som var med och gjorde detta till en minnesvärd dag och tävling.

Etiketter: