Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Populär fastighetsmäklare i Torsby blev Årets Företagare

Populär fastighetsmäklare i Torsby blev Årets Företagare

Åsa Trollåker har korats till Årets Företagare i Torsby 2022.

Nu har äntligen Årets Företagare delats ut i kommunen. I år gick det prestigefyllda priset till Åsa Trollåker, Torsby Fastighetsbyrå. På plats var Företagarna Torsby för att dela ut priset. 

– Åsa tar chansen när hon ser en affärsmöjlighet. Hon har varit med i TV-programmet ”Såld på hus”. Hon prövar nya sätt genom samarbete med andra för att hitta potentiella köpare av hus framför allt till Branäsområdet, säger Företagarnas ordförande Erik Jonsson

Åsa startade verksamheten redan 2006 och hon har fått vara med när många Torsbybor har gjort sitt livs husaffär. Åsa är serviceinriktad och ser till att både köpare och säljare är väl informerade. Torsby Fastighetsbyrå har ett gott anseende i Torsby och står för merparten av husförsäljningen inom kommunen. Hon har visat mod när hon utökat från ett till två kontor inom kommunen. Hon finns idag representerad både i Torsby och i Sysslebäck. Stort grattis! 

Vinnarmotivering:

Med mod att satsa, höga ambitioner och talang har Årets Företagare byggt upp ett lönsamt tillväxtföretag i norra Värmland. Inget lämnas åt slumpen utan allt planeras, struktureras och fördelas mellan roller och i tidsplaner för att den som vill göra sin livs affär ska kunna göra det på ett säkert och tryggt sätt. Årets Företagare är fokuserad och gör sitt bästa både mot kunder och medarbetare.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.