Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Piteå Presentkort – ett år med lokalt i fokus!

Piteå Presentkort – ett år med lokalt i fokus!

Dags att gå in i ett nytt år med en pandemi som tar ett nytt grepp om oss. Vi har haft ett mycket bra år för Piteå Presentkort där vi ännu en gång har slagit rekord med råge. Detta tack vare alla som handlar och stöttar lokalt i Piteå. Under 2021 omsatte Piteå Presentkort ca 4.000.000 kronor. Det är en ökning med en miljon jämfört med 2020. Trots en pandemi, ett tufft år för handel, restaurang, hotell och övrig besöksnäring står vi starka tillsammans i Piteå.

Vi på Företagarna är otroligt stolta över Piteås köpkraft och stöd. Vi tog över Piteå Presentkort och driften för kortet vid årsskiftet, januari 2021, och har nu drivit det i ett år tillsammans med er företagare. Vi hade inte kunnat göra detta utan hjälp från Piteå kommun och Sparbanken Nord, som stöttar och bidrar till Piteå Presentkort för att hjälpa det lokala näringslivet.

”Det är otroligt viktigt att Piteå Presentkort får leva vidare i vår stad. Vi behöver fortsätta arbeta för att stärka de lokala företagen och utveckla handeln i Piteå.”
– Cecilia Lindström, Projektledare Piteå Presentkort

När kunderna handlar med Piteå Presentkort stödjer de automatiskt de lokala företagen. Allt överskott återinvesteras dessutom i Piteå stad.

Vill ni vara med och ta del av 4.000.000 kronor och den fortsatta försäljningen som bara ökar?! Anslut er då idag till Piteå Presentkort!

Har du frågor?
Besök piteapresentkort.se eller kontakta Cecilia Lindström på cecilia.lindstrom@foretagarna.se eller 070-260 70 14.

Tack för din insats i Piteå!

Etiketter: