Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Ny mötesplats för Näringslivet i Sundsvall

Ny mötesplats för Näringslivet i Sundsvall

En efterlängtad mötesform tog igår sitt första steg när en ny Näringslivsfrukost såg dagens ljus i Sundsvall.

Glada arrangörer av Näringslivsfrukosten / Foto: Anders Lövgren, Heja Sundsvall

Ett 70-tal personer samlades på tisdagsmorgonen för frukost, nätverk och inspiration på Clarion Hotel i Sundsvall. Frukosten är ett samarrangemang mellan Företagarna, Handelskammaren MittSverige, Mittuniversitetet, Bron Innovation, Ung Företagsamhet, Clarion Hotel och BizMaker. 

– Att vi som organisationer gemensamt går ut och genomför detta är mycket positivt för såväl Sundsvall som hela vår region, säger Joakim Sjöstedt, Regionchef Företagarna Västernorrland.

En naturlig mötesplats

Näringslivsfrukosten, som kommer anordnas den första tisdagen varje månad, är tänkt som den naturliga mötesplatsen för företagsamma människor. 

– Det är glädjande att människor kan träffas och nätverka och att vi redan nu ser att nya kontakter skapas. Vi har redan fått positiv feedback för initiativet och för upplägget med ett 30-30-30-format, säger Joakim Sjöstedt.

30-30-30

Formatet går ut på att besökarna ska ges utrymme att samtala och att nya möten ska skapas. Programmet inleds därför med 30 minuters frukost och nätverkande, därefter väntar 30 minuter med budskapet för dagen och avslutningsvis åter 30 minuter med nätverkande och möjligheter till fortsatta samtal.

– Upplägget är inte 100% spikat men vi märkte igår att det var mycket uppskattat och kommer därför fortsätta med liknande scheman framöver, säger Joakim Sjöstedt.

Nästa frukost är planerad till den 4 oktober 2022, boka gärna in det i kalendern redan nu.

Etiketter: