Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Julhälsning till Företagarna Luleås medlemmar

Julhälsning till Företagarna Luleås medlemmar

Här kommer en julhälsning från Företagarna Luleås styerelse med en önskan om en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Så närmar vi oss återigen årets sista dagar. Ett år som kantats av både pandemi, restriktioner, ett efterlängtat öppnande av samhället, och att åter kastas in i ovisshet. Lucia har passerat och julafton väntar runt hörnet. Många saker ska hinnas med så här mot slutet, både på jobbet och privat. Lite pressat blir det alltid de sista dagarna, men alla vet att JUL blir det!

Jag vill tacka dig som medlem i Företagarna Luleå för din uthållighet och förståelse i den här speciella situationen. Vi har exempelvis bara haft två aktiviteter i år. En efterlängtad middag med mingel och föreläsare på Clarion Hotel Sense i september och ett uppskattat event med bland annat H2 Green Steel i november. Tillsammans med Företagarna Boden tog de med oss till platsen där stålverket ska byggas, samtidigt som de berättade om företagets resa och vad som är att vänta framöver. Väl tillbaka på Boden Business Park fick vi lyssna på både Ida-Linn Näzelius från H2GS och Företagarnas VD Günther Mårder. Kvällen avslutades med middag och mingel.

Med nya år kommer nya möjligheter och så snart restriktionerna släpps och vi med säkerhet kan träffas igen kommer vi anordna ett flertal aktiviteter. Det som ligger närmast är galan tillsammans med Luleå Business Region, så håll utkik efter biljetter när de släpps. Galan hålls den 18 mars på Luleå Energi Arena. Vi håller tummarna för att arrangemanget kan genomföras men håller också ögonen öppna efter nya direktiv från Folkhälsomyndigheten.

Vi vill såklart fortsätta anordna aktiviteter som ni vill uppleva tillsammans med oss. Därför kommer vi skicka ut en undersökning till er i början av 2022 och hoppas att så många som möjligt tar sig tid att svara. Underlaget kommer utgöra grunden för kommande verksamhet och event. Börja gärna redan nu fundera på vad vi i Företagarna Luleå kan göra för er.

Avslutningsvis hoppas jag att du tar tillfället i akt och umgås med dina nära och kära, fyller på med energi, och njuter av årets sista dagar. Med dessa ord vill vi från styrelsen i Företagarna Luleå hälsa dig

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Maria Söderberg
Ordförande Företagarna Luleå

Etiketter: