Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Intresset var stort när STOLT bjöd in till ny affärsnätverkande träff

Intresset var stort när STOLT bjöd in till ny affärsnätverkande träff

Alla platser var bokade när STOLT – Lidköpings Kvinnliga Affärsnätverk, bjöd in till affärsnätverkande lunch och föreläsning med Karin Cerenius. Temat för föreläsningen var ”det tydliga samtalets teori och praktik” − vad du bör tänka på innan samtalet och varför du bör undvika att tänka under själva samtalet.

Agnetha Björnsdotter Berglund driver Kullans Lycka och är engagerad i Företagarna Lidköping. Som en av arrangörerna bad vi henne sammanfatta och reflektera lite över träffen.

Hur är din känsla efter nätverksträffen?

− Den är så positivt. Många glada och engagerade deltagare. Dagens ämne berörde oss alla på olika sätt, det märktes tydligt. Karin är en skicklig föreläsare som träffar mitt i prick. Konstaterade efter föreläsningens slut att även den var ett mycket bra exempel på att vara tydlig.

Nämn tre saker du tar med dig från föreläsningen med Karin Cerenius?

− Vilka fallgropar som finns inför att man ska hålla ett tydligt samtal. Om vikten av att gå in i sin roll och vara väl förberedd. Att hålla sig till ämnet. 

Varför behövs ett kvinnligt nätverk i Lidköping?

− För att lyfta och stärka varandra som företagare och chefer, men också att ges möjlighet att utvidga sitt kontaktnät och hitta nya samarbeten som är gynnsamt både för affären och den personliga utvecklingen. Intresset är stort och vi får mycket positiv feedback från deltagarna genom vårt upplägg − ett nätverk där alla är välkomna och där man kan välja vilka evenemang man vill delta i. Som att plocka russinen ur kakan. 

När är nästa nätverksträff med STOLT?

− Det är den 20 oktober. Då blir det en kvällsaktivitet med besök hos en av våra lokala företagare i Lidköping ”Salong Preben” men vi kommer att ses redan den 11 oktober för en AW för de som önskar. En stående punkt som vi ska hålla en gång i månaden. Så mycket spännande är på gång inom STOLT!

STOLT är ett samarbete mellan SEB och Företagarna Lidköping.

Etiketter: