Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Information om julshoppinghelg i Piteå

Information om julshoppinghelg i Piteå

Inför julen har det kommit önskemål om att göra en gemensam julshoppingshelg, helgen den 17 – 20 dec. Att vi samlas under gemensam flagg och välkomnar julen tillsammans.

Vad ska vi tillsammans göra för att förgylla denna helgen?Vi arbetar just nu med att forma ett event där vi blandar jultips, lokalt tänk och erbjudanden. Vill du vara med?

Erbjudanden
Har du ett erbjudande som du vill att vi lyfter denna helg? Skicka oss en bild och text så marknadsför vi detta åt er. Skicka informationen till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast måndag den 13 dec.

Jultips
Har ni någon mysig plats eller extra julöppet som ni vill att vi tipsar om? Kan vara allt från marknad, julshopping i byn eller en aktivitet just denna helg. Skicka oss en bild och text så marknadsför vi detta åt er. Skicka informationen till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast måndag den 13 dec.

Övrigt innehåll

Har du en tanke eller något som ni ska göra under julshoppingshelgen? Vi vill gärna uppmärksamma detta och hjälpa till att marknadsföra. Skicka därför ett mail med vad ni ska göra till cecilia.lindstrom@foretagarna.se och berätta mer. Skicka ett mail så snart ni kan, senast 13 dec.

Varmt välkomna att delta i en gemensam julshoppingshelg!freestocks-5UWVdeEAE3E-unsplash.jpg