Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Hundens bästa vän är Tinbuddy

Hundens bästa vän är Tinbuddy

Tinybuddy startades i Sveriges i slutet av 2016 med idén om en lite annorlunda webbutik med djurtillbehör. Tinbuddy ville vara det roligare och självklara valet oavsett om du söker hundmat eller ett klösträd till katten.

Louis och Tim Jansson, Årets Unga Företagare Gävleborgs län är ditt husdjurs bästa vänner

Tinbuddy är ett företag som strävar efter att hålla ett unikt sortiment till konkurrenskraftiga priser. I dagsläget erbjuder man ett brett och unikt sortiment av katt-och hundtillbehör som de levererar till hela Europa. Tim och Louise Jansson är företagarna bakom bolaget som i augusti utsågs till Årets Unga Företagare Gävleborg och representerar regionenen i Sverigefinalen den 15:e oktober i Stockholms Stadshus.

-Hej och stort grattis till utmärkelsen! Vad var det som fick er att välja företagandet?

-Tack, det känns stort att få representera Gävleborgs unga företagare i finalen!

-Vårt företagande började egentligen som ett hobbyprojekt. Vi tyckte att det skulle vara roligt att testa göra något gemensamt!

-Vårt företagande började egentligen som ett hobbyprojekt. Vi tyckte att det skulle vara roligt att testa göra något gemensamt!

-Vad är det ni gör på Tinbuddy som gör att ni sticker ut i jämförelse med andra branschkollegor?

-Vi försöker att vara mer än bara en postorderkatalog på internet. Våra kunder brukar säga att det är roligt och lätt att handla hos oss. Det är precis så som vi vill att det ska vara. Sedan har vi ett unikt sortiment, inte bara de vanliga storsäljarna. Det bidrar till en väldig bred och rolig produktportfölj.

-Vad i ert företagande gör er mest stolta?

– Att kunna utmana branschjättar med storägare i ryggen trots små ekonomiska resurser. Styrkan ligger i att vi är innovativa, kreativa och tekniska. Vi nöjer oss aldrig utan vill ständigt bli bättre!

-Kan ni dela med er av tre råd till den som vill vinna Årets Företagare i framtiden?

– Våga ta klivet och chansa.  Automatisera alla dagliga sysslor för att frigöra tid för sådant som verkligen gör skillnad. Ha stenkoll på ekonomin – kan du inte så lär dig eller ta hjälp. Det gör dig säkrare i dina beslut.

-Stort tack för att ni delar med er och lycka till i Sverigefinalen av Årets Företagare!