Hoppa till innehåll
Hem » Blog » De kan bli Årets Företagare i Värmland 2022

De kan bli Årets Företagare i Värmland 2022

Nu står det klart vilka lokala entreprenörer som ska göra upp om titeln Årets Företagare i Värmland 2022.

I augusti utsågs de sista kommunfinalisterna till Årets Företagare i Värmland 2022. Det blev bland andra den kända Youtube-influencern Helen Torsgården från Sunne som fick motta det prestigefyllda priset. Tillsammans med flera andra finalister från länet gör hon med resterande finalister nu gör upp i en regionsfinal för att slåss om titeln Årets Företagare i Värmland på Residenset i Karlstad. 

I Säffle kommun var det den lokala handlaren Stefan Källvik, som är ägare av Ica Kvantum och Matdestinationen i Säffle AB, som fick ta emot priset. I Hammarö gick det tunga företagarpriset till den populära skräddaren Camilla Brolin som driver Milla Tailor. 

Tidigare i våras var det Kilföretagaren Magnus Christoffersson, som äger och driver Frykenbadens Camping som korades till Årets Företagare i kommunen. I Munkfors överraskades den kreativa entreprenören Bonnie Miller med att koras som vinnare. Bonnie driver glasscafét Frendo. 

Under juni var det taxiföretagaren Hadzo Arnautovic som äger och driver bolaget Arvika-Eda Taxitransporter som under en näringslivsfrukost fick motta Årets Företagare i Arvika. Millan Johansson som äger och driver butiken Hundshoppen blev vinnaren i Forshaga 2022.

Sist ut att koras till Årets Företagare i de värmländska kommunerna blev Steplertrion Niklas Frisk, Semir Hadiahmetagic och Daniel Malmquist har korats till Årets Företagare i Karlstad. Torsdagen den 25 augusti gör de upp om regionstiteln och vinnaren kommer då att gå vidare till riksfinalen i Stockholm. 

Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm i Blå Huset.