Hoppa till innehåll
Hem » Blog » Årets företagare i Danderyd & Bästa UF i Danderyd 2022

Årets företagare i Danderyd & Bästa UF i Danderyd 2022

Företagarna Danderyd delar ut priset Årets Företagare i Danderyd för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. Vi har även delat ut pris till Bästa UF i Danderyd.

Dra pilen till höger för fler bilder

Vi har nu korat Årets företagare Danderyd samt Bästa UF i Danderyd  och ovan finner ni ett trevligt bildspel när våra vinnare mottog sina priser och stependium.

Närvarande under kvällen var:
Årets Företagare i Danderyd 2022, Mikael Tillström och Nicklas Kulti Good to great World AB

Hedersomnämnande Anders Torkelsson och Erik Corell Teachiq AB

Bästa Hållbarhets UF 2022 från Danderyds gymnasium med stipendium på 10 000 kr från Företagarna Danderyd till Astrid Werner, Mårten Andreasson, Dennis Milivojevic, Willim Alsterback och Samuel Nakhost.

Bästa Entreprenörs UF 2022 från Viktor Rydbergs gymnasium med stipendium på 10 000 kr från Företagarna Danderyd, till Axel Folkebo, Carl Heilbrunn, Harald Ivemark och William Melnyk

Hanna Bocander Kommunstyrelsen ordförande i Danderyd

Per Molin Företagarna Danderyds ordförande

Årets företagare:
Den 14 oktober 2022 kommer det prestigefyllda årliga priset Årets Företagare att delas ut. Vinnaren har tagit sig först till vinsten i sin kommun och vidare till regionsfinalen för att till sist koras till Årets Företagare i Sverige. Detta vill du inte missa, så se till att boka din biljett här.

Varma hälsningar, 
Företagarna Danderyd