Hoppa till innehåll
Hem » Blog » 4 smarta tillägg till Microsoft Edge – och så installerar du dem

4 smarta tillägg till Microsoft Edge – och så installerar du dem

Din webbläsare kan få fler funktioner med hjälp av så kallade tillägg. I Google Chrome-världen har det här länge varit populärt, men tillägg finns även i Microsoft Edge.

Du installerar dem genom att surfa till microsoftedge.microsoft.com och söka på tilläggets namn. Det går också trycka på de tre punkterna uppe till höger i Edge och välja Tillägg.

Som du ser finns det gott om alternativ – och här är några av de bästa och mest nyttiga.

Edge

Säkrare surf med varningsskyltar

Undrar du om en webbsida är säker? Tillägget Norton Safe Web kan ge dig svaret. Säkerhetsföretaget Norton har granskat ett stort antal webbplatser och när du surfar till en sådan sida visar en grön eller röd ikon om den anses vara säker eller inte.


Edge

Skriv bättre engelska

Du som ofta kommunicerar på engelska kan ha nytta av Grammarly. På samma sätt som stavningskontrollen varnar om du stavar fel ger Grammarly tips om andra språkliga misstag.

Grundkontrollen är gratis, medan mer avancerade tips kräver ett betalabonnemang.


Edge

Mejl utan klick

Du som använder Microsoft Outlook kan ladda hem ett tillägg som låter dig nå alla verktyg utan att öppna något nytt fönster i webbläsaren. Klicka bara på den nya Outlook-ikonen så kommer du åt exempelvis mejlen, kalendern och att göra-listan på direkten.


Edge

Läs sidan senare

Pocket är en smart tjänst som låter dig spara en tidningssida eller någon annan intressant text till senare. Den stora poängen är att tjänsten finns för alla plattformar, så genom att logga in med samma konto kan du läsa dem överallt.